Ciuperci Sf. Toma

Ciuperci Sf. Toma
Ciuperci St. Thomas este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 492 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, vermut, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jerry Thomas Manhattan, Ciorba de scoici a lui Thomas Keller, și Ce A Mâncat Thomas Jefferson-Sparanghel Marinat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Cârnați de curcan brun și semințe de fenicul într-o tigaie mare la foc mediu, aproximativ 10 minute; scurgeți excesul de grăsime, apoi adăugați ciuperci și spanac. Gatiti pana cand amestecul este fierbinte si sucul din spanac si ciuperci s-a evaporat,inca 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici4 Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Întindeți amestecul de curcan în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Într-un castron, amestecați untul, parmezanul, jumătate și jumătate smântână, brânza Monterey Jack, pudra de muștar și vermutul până se combină bine; se toarnă peste amestecul de cârnați în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pudră De MuștarPudră De Muștar
VermutVermut
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clocotește și toppingul s-a rumenit, 20 până la 30 de minute. Verificați după 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista