Ciuperci Sf. Toma

Ciuperci Sf. Toma
Ciuperci St. Thomas este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 492 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, vermut, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jerry Thomas Manhattan, Ciorba de scoici a lui Thomas Keller, și Ce A Mâncat Thomas Jefferson-Sparanghel Marinat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Cârnați de curcan brun și semințe de fenicul într-o tigaie mare la foc mediu, aproximativ 10 minute; scurgeți excesul de grăsime, apoi adăugați ciuperci și spanac. Gatiti pana cand amestecul este fierbinte si sucul din spanac si ciuperci s-a evaporat,inca 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici4 Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Întindeți amestecul de curcan în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Într-un castron, amestecați untul, parmezanul, jumătate și jumătate smântână, brânza Monterey Jack, pudra de muștar și vermutul până se combină bine; se toarnă peste amestecul de cârnați în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pudră De MuștarPudră De Muștar
VermutVermut
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clocotește și toppingul s-a rumenit, 20 până la 30 de minute. Verificați după 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista