Ciuperci Sf. Toma

Ciuperci Sf. Toma
Ciuperci St. Thomas este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 492 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, vermut, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jerry Thomas Manhattan, Ciorba de scoici a lui Thomas Keller, și Ce A Mâncat Thomas Jefferson-Sparanghel Marinat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cârnați de curcan brun și semințe de fenicul într-o tigaie mare la foc mediu, aproximativ 10 minute; scurgeți excesul de grăsime, apoi adăugați ciuperci și spanac. Gatiti pana cand amestecul este fierbinte si sucul din spanac si ciuperci s-a evaporat,inca 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De CurcanCârnați De Curcan
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Întindeți amestecul de curcan în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-un castron, amestecați untul, parmezanul, jumătate și jumătate smântână, brânza Monterey Jack, pudra de muștar și vermutul până se combină bine; se toarnă peste amestecul de cârnați în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pudră De MuștarPudră De Muștar
VermutVermut
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clocotește și toppingul s-a rumenit, 20 până la 30 de minute. Verificați după 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista