Ciuperci prăjite cu alune de unt prăjite
Ciupercile prăjite cu alune de unt prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 771 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 3,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 22 de fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 23 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, suc de lămâie, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Ciuperci prăjite cu alune de unt prăjite, Varză de Bruxelles prăjită cu arțar cu alune prăjite, și Farro cu sparanghel, alune și varză acoperită cu ciuperci prăjite.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie suficient de mare pentru a ține ciupercile într-un singur strat la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de unt, care, în mod ideal, ar trebui să se topească rapid și să capete o culoare maro deschis.
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și piper și dați-le o agitare rapidă.
Adăugați ciupercile, încă 1 lingură de unt și condimentați cu puțin mai multă sare. Gatiti aproximativ 4 minute pana cand ciupercile incep sa se rumeneasca si elibereaza o parte din apa lor. Pentru a evita o posibilă flacără, îndepărtați tigaia de aragaz și adăugați cu grijă vermutul. Întoarceți tigaia la aragaz și lăsați să gătească timp de 2 până la 3 minute pentru a reduce vermutul.
În timp ce ciupercile sunt de gătit topi restul de 1 lingura de unt într-o tigaie mică la foc mic.
Adăugați alunele și lăsați-le să "fiarbă" în unt la foc mic până devin maro deschis, aproximativ 4 minute.
Odată ce vermutul s-a redus și a fost absorbit de ciuperci, presărați boia de ardei (folosiți o strecurătoare de plasă pentru a distribui uniform boia de ardei peste toate ciupercile).
Adăugați sucul de lămâie și alunele și dați-i o agitație.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 2 minute.
Acoperiți fiecare felie de pâine franceză prăjită cu aproximativ 2 linguri de amestec de ciuperci, așezați pe platou și serviți.