Ciuperci prăjite cu alune de unt prăjite

Ciuperci prăjite cu alune de unt prăjite
Ciupercile prăjite cu alune de unt prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 804 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pâine, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu arțar cu alune prăjite, Ciuperci prăjite cu unt și sparanghel, și Ciuperci Prăjite Cu Usturoi Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie suficient de mare pentru a ține ciupercile într-un singur strat la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 1 lingură de unt, care ar trebui, în mod ideal, să se topească rapid și să devină o culoare maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și piper și dați-le o agitare rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Adăugați ciupercile, încă 1 lingură de unt și condimentați cu puțin mai multă sare. Gatiti aproximativ 4 minute pana cand ciupercile incep sa devina maro auriu si eliberati o parte din apa. Pentru a evita o posibilă flacără în sus, mutați tigaia departe de aragaz și adăugați cu atenție vermutul. Întoarceți tigaia la aragaz și lăsați să gătească timp de 2 până la 3 minute pentru a reduce vermutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
VermutVermut
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
În timp ce ciupercile sunt de gătit se topesc rămase 1 lingura de unt într-o tigaie mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați alunele și lăsați-le să "fiarbă" în unt la foc mic până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Odată ce vermutul s-a redus și a fost absorbit de ciuperci, presărați în boia de ardei (folosiți un filtru de plasă pentru a distribui uniform boia de ardei peste toate ciupercile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
VermutVermut
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Adăugați sucul de lămâie și alunele și dați-i o agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 2 minute.
11
Topiți fiecare felie de pâine franceză prăjită cu aproximativ 2 linguri de amestec de ciuperci, așezați pe platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista