Ciuperci Portobello la grătar cu Balsamic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello la grătar cu Balsamic. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, muștar dijon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar Balsamic-Ghimbir, Caprese BLT ciuperci balsamice prăjite Portobello, și Ciuperci Portobello umplute cu brânză cu glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, aruncați căței de usturoi cu 2 linguri
din uleiul de măsline și puțină sare. Înfășurați cățelele de usturoi în staniol și așezați-le pe
tava din centrul cuptorului. Gătiți până se înmoaie când este străpuns cu vârful
de un cuțit, 20 până la 25 de minute.
Într-un castron mediu, amestecați împreună balsamicul cu 3/4 cană
ulei de măsline și muștar.
Într-un castron mediu, aruncați ciupercile în restul de 2
linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare.
Așezați-le, cu tulpina în sus, pe
cea mai tare parte a grătarului. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute, este posibil sa vedeti lichid
începe să iasă din zona tulpinii. Flip la cealaltă parte și se fierbe pentru o
Transferați-le într-o tavă și puneți-le în centrul
cuptorul. Gatiti pana cand sunt fragede cand sunt perforate cu varful unui cutit, un
12 până la 15 minute suplimentare. Condimentează-le ușor cu sare.
Scoateți usturoiul din cuptor. Strângeți pulpa de usturoi
din pielea lor și amestecați-o viguros în pansament. Aranja
ciuperci pe un platou de servire și deasupra cu pansamentul.