Ciuperci Bourguignon lovit bucătărie

Ciuperci Bourguignon lovit bucătărie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ciuperca Bourguignon de la Smitten Kitchen. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 487 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 4780 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vin plin de corp, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin roșu corpolent ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt într-un cuptor olandez de dimensiuni medii sau o cratiță grea la foc mare. Căutați ciupercile și ceapa perlată până când încep să capete puțină culoare— ciupercile dvs. vor face un "scârțâit - scârțâit" încântător în timp ce sunt împinse în jurul tigaiei fierbinți— dar ciupercile nu eliberează încă lichid, aproximativ 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți ciupercile și ceapa din tigaie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coborâți flacăra la mediu și adăugați a doua lingură de ulei de măsline. Aruncați morcovul, ceapa, cimbru, câteva vârfuri bune de sare și câteva măcinări de piper negru în tigaie și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Condimentează cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați vinul în oală, răzuind orice bucăți blocate de pe fund, apoi întoarceți focul până la capăt și reduceți-l la jumătate, ceea ce va dura aproximativ 4 până la 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați înapoi ciupercile și ceapa perlată cu orice sucuri care s-au adunat și aduceți amestecul la fierbere; reduceți temperatura astfel încât să fiarbă timp de 10 până la 15 minute, sau până când atât ciupercile, cât și ceapa sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Combinați făina și untul rămas cu o furculiță; amestecați acest lucru în tocană. Condimentează după gust cu sare și piper. Coborâți focul și fierbeți încă 10 minute. Dacă sosul este prea subțire, fierbeți-l pentru a reduce la o consistență de "acoperire". Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Pentru a servi, lingurați tocană peste un castron de tăiței de ou, dollop cu smântână, dacă utilizați, și presărați cu arpagic opțional sau parsley.Do înainte: tocanita de ciuperci se reîncălzește foarte bine în a doua și a treia zi, într-o cratiță mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista