Ciuperci Bourguignon lovit bucătărie

Ciuperci Bourguignon lovit bucătărie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ciuperca Bourguignon de la Smitten Kitchen. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 487 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 4780 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vin plin de corp, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin roșu corpolent ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt într-un cuptor olandez de dimensiuni medii sau o cratiță grea la foc mare. Căutați ciupercile și ceapa perlată până când încep să capete puțină culoare— ciupercile dvs. vor face un "scârțâit - scârțâit" încântător în timp ce sunt împinse în jurul tigaiei fierbinți— dar ciupercile nu eliberează încă lichid, aproximativ 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți ciupercile și ceapa din tigaie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coborâți flacăra la mediu și adăugați a doua lingură de ulei de măsline. Aruncați morcovul, ceapa, cimbru, câteva vârfuri bune de sare și câteva măcinări de piper negru în tigaie și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Condimentează cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați vinul în oală, răzuind orice bucăți blocate de pe fund, apoi întoarceți focul până la capăt și reduceți-l la jumătate, ceea ce va dura aproximativ 4 până la 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați înapoi ciupercile și ceapa perlată cu orice sucuri care s-au adunat și aduceți amestecul la fierbere; reduceți temperatura astfel încât să fiarbă timp de 10 până la 15 minute, sau până când atât ciupercile, cât și ceapa sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Combinați făina și untul rămas cu o furculiță; amestecați acest lucru în tocană. Condimentează după gust cu sare și piper. Coborâți focul și fierbeți încă 10 minute. Dacă sosul este prea subțire, fierbeți-l pentru a reduce la o consistență de "acoperire". Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Pentru a servi, lingurați tocană peste un castron de tăiței de ou, dollop cu smântână, dacă utilizați, și presărați cu arpagic opțional sau parsley.Do înainte: tocanita de ciuperci se reîncălzește foarte bine în a doua și a treia zi, într-o cratiță mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista