Citrusberry Bircher Mic Dejun

Citrusberry Bircher Mic Dejun
Citrusberry Bircher mic dejun ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 1950 calorii, 48G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $9.69 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc de portocale din sânge, miere, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este minunat. Rețete similare includ Citrusberry Bircher Mic Dejun, Mic Dejun Club: Berry Bircher Muesli, și Musli Bircher.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista