Citrice Jalapeno Glazurate Sunca

Citrice Jalapeno Glazurate Sunca
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, și FODMAP fel principal prietenos? Șunca glazurată cu citrice Jalapeno ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 464 calorii, 70g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $10.01 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jalapeno, jeleu de piper, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jeleu ai putea urma acest curs principal cu Ardei Jeleu De Porumb Degetul Mare Cookie-Uri ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Fripturi Ranch cu citrice-jalape olifto Mojo, Stovetop Citrus Carnitas cu jalape murat si ceapa rosie, și Friptură De Șuncă Glazurată Jalapeno pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați șunca să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Îndepărtați orice piele de pe șuncă, dacă este necesar. Înscrieți șunca prin grăsime într-un model de cruce diagonală fără a tăia în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați șunca, cu fața în jos, pe un suport într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se toarnă 1/4 inch de apă în fundul tigaiei. Prăjiți șunca până când atinge o temperatură internă de aproximativ 130 de grade F, aproximativ 2 1/2 ore sau 15 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, amestecați împreună sucurile de lămâie și lime, jeleul de piper, sosul Worcestershire și jalapeno într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic și se reduce până se îngroașă la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți șunca din cuptor când a ajuns la 130 de grade F intern. Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F. lingurați sau periați jumătate din glazură peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Adăugați apă după cum este necesar pe fundul tigaiei. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți, ungând la fiecare 10 minute cu glazura rămasă până când este lucioasă, glazurată și bine rumenită, încă aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Sangre De Toro Cava cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și fructe proaspete în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate45
Revista