Citește și: Salame Ala Diavolo
Gatiti cartea: Salame Ala Diavolo este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 734 calorii, 30g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați focaccia de rozmarin, ulei de măsline, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: Gingersnaps cu trei căi, și Gatiti cartea: Borscht pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru ardeii murati: Preincalziti cuptorul la 500 F. Fanta ardeii pe lungime, dar lasati intregi in ansamblu.
Puneți-le pe o foaie de copt. Îmbrăcați ușor ardeii în ulei de măsline și prăjiți-i la cuptor timp de 10 minute, sau până se înmoaie ușor.
Combinați oțetul, apa, sarea, zahărul, cuișoarele, boabele de piper, cimbru și frunza de dafin împreună într-o oală și aduceți totul la fierbere pe arzător.
Se toarnă amestecul peste ardei.
Lăsați să se răcească, neacoperit, la temperatura camerei. A se păstra la frigider până când este gata de utilizare.
Se amestecă uleiul de măsline, oțetul, măslinele tocate, ardeii și lichidul de murat.
Întindeți acel amestec pe interiorul tuturor feliilor de pâine, rezervând puțin pentru a arunca cu rucola. Pe jumătățile de sandwich de jos, straturi alternative de brânză și carne. Completați fiecare sandviș cu rucola și închideți cu jumătatea superioară a pâinii. Feliați în jumătate sau serviți ca un pătrat întreg.