Cireșe în Chianti cu cremă de Mascarpone miere
Cireșe în Chianti cu miere Mascarpone crema este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 301 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cireșe, miere, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere de smochine cu cremă de iaurt Mascarpone cu brânză de capră, Gătit Cu Vin: Rață Cu Cireșe În Chianti, și Cireșe în vin roșu cu cremă de Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți ușor căldura; se fierbe puternic 20 de minute sau până se reduce la 1 1/4 căni.
Se toarnă amestecul de cireșe într-un bol; acoperiți și refrigerați 1 oră sau până la răcire.
Combinați iaurtul, brânza mascarpone și mierea într-un castron mic; amestecați cu un bici până se omogenizează. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Împărțiți amestecul de cireșe uniform între 5 boluri mici de desert; acoperiți fiecare porție cu cremă de mascarpone.
Garnisiți cu frunze de mentă, dacă doriți.
Mascarpone: dacă ați gustat vreodată mascarpone, probabil că v-ați îndrăgostit de textura sa moale, catifelată și aroma bogată în unt. Mascarpone este produs atunci când o cultură este adăugată la crema grea care este degresată din laptele de vacă. Originar din regiunea Lombardia din sudul Italiei, mascarpone și-a luat numele de la cuvântul local pentru ricotta, mascherpa, deoarece cele două au o textură similară. Mascarpone este utilizat în principal în deserturi, dar adaugă și bogăție pastelor și mâncărurilor savuroase.