Cireș Rugelach
Cherry Rugelach necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 33 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 128 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Foodnetwork necesită extract de vanilie, unt, zahăr granulat și cireșe. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Rugelach cu cireșe și nuci, Rugelach cu cireșe și fistic și Rugelach cu nuci și cireșe Bourbon.
Instrucțiuni
Pulsați crema de brânză, zahărul granulat, ambele extracte și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați făina și untul; pulsați până când untul este în bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Împărțiți aluatul în 3 bucăți; tamponați în discuri și înfășurați în plastic. Răciți 1 oră.
Puneți cireșele uscate și 1/4 de cană de apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu folie de plastic și străpungeți cu un cuțit. Se pune la microunde 5 minute, apoi se descoperă și se lasă să se răcească.
Transferați în robotul de bucătărie; adăugați dulceața, scorțișoara, ienibaharul și restul de 1/4 linguriță de sare și pulsul pentru a face o pastă.
Lasam aluatul sa se inmoaie putin la temperatura camerei.
Întindeți fiecare bucată între pergamentul înfăinat într-o rotundă de 9 inci; transferați la congelator în timp ce îl întindeți pe următorul.
Întindeți 1/2 cană de umplutură pe fiecare rotundă de aluat într-un inel, lăsând un chenar de 1/2 inch și un cerc de 2 inch în centru. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare rundă în 12 felii. Începând de la capătul lat, rotiți fiecare pană spre punct. Aranjați la o distanță de 2 inci pe foile de copt; da la frigider pana se intareste, aproximativ 30 de minute.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Ungeți rugelach-ul cu lapte și stropiți cu zahăr abraziv.
Coaceți, schimbând tigăile la jumătate, până devin aurii, 30 de minute.
Transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Fotografie de Andrew Purcell
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Rugelach. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "