Cireș Rugelach

Cireș Rugelach
Cherry Rugelach necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 33 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 128 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Foodnetwork necesită extract de vanilie, unt, zahăr granulat și cireșe. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Rugelach cu cireșe și nuci, Rugelach cu cireșe și fistic și Rugelach cu nuci și cireșe Bourbon.

Instrucțiuni

1
Pulsați crema de brânză, zahărul granulat, ambele extracte și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr Pudră De Cofetari C&h®Zahăr Pudră De Cofetari C&h®
1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați făina și untul; pulsați până când untul este în bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Împărțiți aluatul în 3 bucăți; tamponați în discuri și înfășurați în plastic. Răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, TăiatUnt, Tăiat
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure
Sirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, OpționalSirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, Opțional
1
Puneți cireșele uscate și 1/4 de cană de apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu folie de plastic și străpungeți cu un cuțit. Se pune la microunde 5 minute, apoi se descoperă și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
Sirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, OpționalSirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuțitCuțit
4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien
2
Transferați în robotul de bucătărie; adăugați dulceața, scorțișoara, ienibaharul și restul de 1/4 linguriță de sare și pulsul pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
1/3 Cană De Zahăr Pudră Domino® Sau C&H® Confectioners1/3 Cană De Zahăr Pudră Domino® Sau C&H® Confectioners
1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Lasam aluatul sa se inmoaie putin la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
4
Întindeți fiecare bucată între pergamentul înfăinat într-o rotundă de 9 inci; transferați la congelator în timp ce îl întindeți pe următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
5
Întindeți 1/2 cană de umplutură pe fiecare rotundă de aluat într-un inel, lăsând un chenar de 1/2 inch și un cerc de 2 inch în centru. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare rundă în 12 felii. Începând de la capătul lat, rotiți fiecare pană spre punct. Aranjați la o distanță de 2 inci pe foile de copt; da la frigider pana se intareste, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii SubțiriCastraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii Subțiri
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Roșii Cherry1 Litru De Roșii Cherry
CuțitCuțit
6
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză Procesată Mărunțită4 Uncii De Brânză Procesată Mărunțită
7
Ungeți rugelach-ul cu lapte și stropiți cu zahăr abraziv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită
8
Coaceți, schimbând tigăile la jumătate, până devin aurii, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză Procesată Mărunțită4 Uncii De Brânză Procesată Mărunțită
9
Transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
10
Fotografie de Andrew Purcell

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Rugelach. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista