Cires Cizmar

Cires Cizmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cherry Cobbler. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 569 calorii, 3G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de smântână grea, zahăr, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cires Cizmar II, Cires Cizmar, și Cires Cizmar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Un Ruwer Riesling clasic, elegant, cu un potențial enorm de îmbătrânire. Acest vin prezintă un nas pe bază de plante, note de fructe coapte pe palat și aciditate revigorantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista