Ciorbă De Fasole Pinto/Șuncă

Ciorbă De Fasole Pinto/Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole Pinto/șuncă. Această rețetă servește 16. O porție conține 383 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână, țelină, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza oțet ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciorba de fasole Pinto a lui Pappasito, Supă Mexicană De Fasole Pinto, și Supă de fasole Pinto cu Chile roșie și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și sortați fasolea. Se înmoaie în apă rece peste noapte; se scurge. Într-o mare 8-qt. supa ceainic, combina fasole, morcovi, ceapa, telina, usturoi, carne și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ingredientele cu 2 in. se fierbe, parțial acoperit, timp de 2-1/2 ore sau până când fasolea este fragedă, adăugând mai multă apă după cum este necesar. Când fasolea este fragedă;scoateți carnea în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Pentru a face Csipetke, amestecați făina, sarea, oul și uleiul în aluat rigid; lăsați să se odihnească 30 de minute. Împărțiți în patru părți. Aplatizați fiecare parte și ciupiți bucăți de dimensiunea unei gropi de cireșe; rotiți între degete și aruncați în supă fierbinte. Gatiti 30 de minute. Amestecați în smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(tub Mare)(tub Mare)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se amestecă pătrunjelul și oțetul; reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
5
Tăiați șunca rezervată în bucăți de mărimea mușcăturii; se amestecă în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista