Ciorbă De Fasole Pinto/Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole Pinto/șuncă. Această rețetă servește 16. O porție conține 383 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână, țelină, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza oțet ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciorba de fasole Pinto a lui Pappasito, Supă Mexicană De Fasole Pinto, și Supă de fasole Pinto cu Chile roșie și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și sortați fasolea. Se înmoaie în apă rece peste noapte; se scurge. Într-o mare 8-qt. supa ceainic, combina fasole, morcovi, ceapa, telina, usturoi, carne și boia de ardei.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ingredientele cu 2 in. se fierbe, parțial acoperit, timp de 2-1/2 ore sau până când fasolea este fragedă, adăugând mai multă apă după cum este necesar. Când fasolea este fragedă;scoateți carnea în farfurie.
Pentru a face Csipetke, amestecați făina, sarea, oul și uleiul în aluat rigid; lăsați să se odihnească 30 de minute. Împărțiți în patru părți. Aplatizați fiecare parte și ciupiți bucăți de dimensiunea unei gropi de cireșe; rotiți între degete și aruncați în supă fierbinte. Gatiti 30 de minute. Amestecați în smântână, dacă doriți.
Se amestecă pătrunjelul și oțetul; reglați condimentele.
Tăiați șunca rezervată în bucăți de mărimea mușcăturii; se amestecă în supă.