Ciorbe de miel de primăvară pe ciuperci de stridii
Cotletele de miel de primăvară pe ciupercile de stridii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 686 calorii, 58G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $14.72 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de bulion de pui mai puțin sodiu, sare kosher, muștar măcinat cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel De Primăvară La Grătar (De La Fwdgf), Cotlete De Miel Cu Legume Prăjite Și Risotto De Mazăre De Primăvară, și Cotlete de miel cu ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați mielul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Combinați muștarul, rozmarinul și cimbrul. Frecați mielul cu jumătate de amestec de muștar.
Combinați 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, amestecul de muștar rămas, vinul și uleiul într-un castron mare.
Adăugați ciuperci; aruncați bine.
Așezați mielul pe raftul unei tigaie pentru broiler sau a unei tigaie acoperită cu spray de gătit. Lingura amestec de ciuperci în partea de jos a pan acoperite cu spray de gătit; loc rack în tigaie peste ciuperci. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a 1 cotlet.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 140, amestecând amestecul de ciuperci după 12 minute.
Așezați 1 cotlet de miel pe fiecare dintre cele 2 farfurii; păstrați la cald.
Scoateți raftul din tigaie; adăugați bulion la amestecul de ciuperci din tigaie.
Așezați tigaia la foc mediu-mare; gătiți 5 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Serviți mielul cu amestec de ciuperci și cuscus.