Ciorba De Branza Cu Cartofi (Velveeta)

Ciorba De Branza Cu Cartofi (Velveeta)
Supa de brânză de cartofi (Velveeta XV) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, cartofi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Ciorba De Branza Cu Cartofi (Velveeta), Velveeta Camion Opri Caserola De Cartofi, și Velveeta Mac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, cartofii, brânza procesată, ceapa, bulionul, pătrunjelul, sarea, piperul și condimentul Cajun într-un vas mare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Condimente CajunCondimente Cajun
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista