Cioppino: un ceainic fin de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1273 calorii, 56G de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.01 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, usturoiul, codul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cioppino: Un Ceainic Fin De Pește, Tocană De Pește Cioppino, și Zuppa Di Pesce, Cioppino sau tocană de pește.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc moderat combinați ulei, piper zdrobit, hamsii, usturoi și dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați hamsiile să se topească în ulei. Hamsiile acționează ca o sare naturală, fulgii de piper vor infuza uleiul, asigurând căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toacă țelina și ceapa lângă aragaz și se adaugă în oală în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se sotează legumele câteva minute pentru a începe să se înmoaie și se adaugă vin în oală. Reduceți vinul un minut, apoi adăugați bulion de pui, roșii, cimbru și pătrunjel. Aduceți sosul într-o bulă și reduceți căldura la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Condimentează bucățile de pește cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați pește și fierbeți 5 minute, dând vasului un shake din când în când. Nu vă amestecați supa cu o lingură după adăugarea de pește sau o veți rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați creveți, scoici și midii și acoperiți oala. Gatiti 10 minute, dand oala un shake bun din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți capacul și aruncați orice midii care nu se deschid. Îndepărtați cu grijă tocanul în boluri puțin adânci și treceți pâinea la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gloată Pinot Gris
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.