Cioppino (supă de fructe de mare) cu fenicul și usturoi

Cioppino (supă de fructe de mare) cu fenicul și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cioppino (supă de fructe de mare) cu fenicul și usturoi. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 580 calorii. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână calamari, file de pește, frunze de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Fructe De Mare Cioppino, și Fructe De Mare Cioppino.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Adăugați feniculul tocat, ceapa, șalota și usturoiul și sotatul timp de 4 până la 5 minute, până se rumenesc. Se amestecă vinul, apoi roșiile, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu, sucul de scoică și apa. Se condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați untul și amestecați pentru a se topi, apoi scoateți din heat.In o tigaie mare din fontă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu și aruncați midii și scoici. Gatiti timp de 4 minute. Pe măsură ce midiile și scoicile încep să se deschidă, adăugați peștele, calamarii și creveții și presărați sare și piper. Saut timp de 2 până la 3 minute, până când creveții devin roz. Aruncați midii sau scoici care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
CalmarCalmar
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 cană din amestecul de roșii și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Transferați conținutul tigaiei în cratiță cu amestecul de roșii rămas și fierbeți timp de 2 până la 3 minute.Se toarnă în boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
6
Se presară cu busuioc, se ornează cu frunzele de fenicul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Ingrediente

1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.calamari curățați, tăiați în inele late de 1 inchcalamari curățați, tăiați în inele late de 1 inch7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de scoici îmbuteliatsuc de scoici îmbuteliat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfenicul tocatfenicul tocat1lasăfenicul (pentru a garni)fenicul (pentru a garni)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel cu frunze plate tocate (italiană)pătrunjel cu frunze plate tocate (italiană)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.scoici littleneckscoici littleneck2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.midii din Insula Prințului edwardmidii din Insula Prințului edward43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1Oreos dublu umplutfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți4creveți și cu venesare și piper negru proaspăt măcinatsare și piper negru proaspăt măcinat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți, decojite și deveined, cozi pe (21 la 30 pe kilogram)creveți, decojite și deveined, cozi pe (21 la 30 pe kilogram)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesăratunt nesărat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de pește alb, tăiate în bucăți (cum ar fi halibut, cod sau tilapia)fileuri de pește alb, tăiate în bucăți (cum ar fi halibut, cod sau tilapia)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa galbena tocataceapa galbena tocata
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista