Cioppino (supă de fructe de mare) cu fenicul și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cioppino (supă de fructe de mare) cu fenicul și usturoi. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 580 calorii. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână calamari, file de pește, frunze de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Fructe De Mare Cioppino, și Fructe De Mare Cioppino.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare și grea, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Adăugați feniculul tocat, ceapa, șalota și usturoiul și sotatul timp de 4 până la 5 minute, până se rumenesc. Se amestecă vinul, apoi roșiile, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu, sucul de scoică și apa. Se condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați untul și amestecați pentru a se topi, apoi scoateți din heat.In o tigaie mare din fontă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu și aruncați midii și scoici. Gatiti timp de 4 minute. Pe măsură ce midiile și scoicile încep să se deschidă, adăugați peștele, calamarii și creveții și presărați sare și piper. Saut timp de 2 până la 3 minute, până când creveții devin roz. Aruncați midii sau scoici care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Calmar
Cutie De Spaghete Uscate
Resturi Proaspete
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 cană din amestecul de roșii și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Transferați conținutul tigaiei în cratiță cu amestecul de roșii rămas și fierbeți timp de 2 până la 3 minute.Se toarnă în boluri de supă.