Cioppino (supă de fructe de mare) cu fenicul și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cioppino (supă de fructe de mare) cu fenicul și usturoi. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 580 calorii. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână calamari, file de pește, frunze de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Fructe De Mare Cioppino, și Fructe De Mare Cioppino.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare și grea, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați feniculul tocat, ceapa, șalota și usturoiul și sotatul timp de 4 până la 5 minute, până se rumenesc. Se amestecă vinul, apoi roșiile, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu, sucul de scoică și apa. Se condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați untul și amestecați pentru a se topi, apoi scoateți din heat.In o tigaie mare din fontă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu și aruncați midii și scoici. Gatiti timp de 4 minute. Pe măsură ce midiile și scoicile încep să se deschidă, adăugați peștele, calamarii și creveții și presărați sare și piper. Saut timp de 2 până la 3 minute, până când creveții devin roz. Aruncați midii sau scoici care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Cutie De Spaghete Uscate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 1 cană din amestecul de roșii și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Transferați conținutul tigaiei în cratiță cu amestecul de roșii rămas și fierbeți timp de 2 până la 3 minute.Se toarnă în boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
6
Se presară cu busuioc, se ornează cu frunzele de fenicul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii