Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 75 de porții cu 133 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de măsline, sare, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 517 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cioppino, Cioppino, și Cioppino.
Instrucțiuni
1
Scoateți picioarele de crab din corp și folosiți un cracker de nuci pentru a sparge cojile, astfel încât carnea să poată fi îndepărtată cu ușurință odată servită (lăsați carnea în coajă). Rupeți corpul în jumătate, apoi tăiați din nou fiecare jumătate în jumătăți sau treimi. Puteți opta să păstrați carnea de crab în segmentele corpului și să o serviți în acest fel (mai multă muncă pentru mâncător) sau puteți alege carnea de crab din segmentele corpului. Dacă alegeți carnea de crab, încercați să o păstrați în bucăți mari. Păstrați coaja superioară a crabului pentru a face stoc.Notă puteți utiliza preparate pește sau crustacee stoc, sau puteți face propriul. Dacă nu vă creați propriul stoc, puteți arunca corpul cojii de crab. Dacă stocul de crustacee pregătit nu este disponibil, aș combina unele stocuri de pește preparate (disponibile pe multe piețe, inclusiv Trader Joe ' s) cu suc de scoici.3 pregătiți creveții: împărțiți cojile de creveți pe spate și îndepărtați vena neagră. (Vezi cum se curăță și se transformă creveții.) Am găsit cel mai simplu mod de a face acest lucru, fără a scoate coaja, este să așez creveții pe o parte și să introduc un cuțit mic în capătul mare al creveților, cu lama îndreptată spre exterior din spate (departe de creveți și mâinile tale). Odată ce ați împărțit cojile de creveți, puteți întoarce cuțitul spre creveți și tăiați puțin pentru a găsi vena neagră. Scoateți vena cât de mult puteți. Probabil că puteți folosi și o pereche de foarfece de bucătărie pentru a tăia spatele creveților.Alternativ, puteți scoate creveții și le puteți dezvolta. Shell-on conferă mai multă aromă; shell-off este mai ușor de mâncat. 4 Faceți baza de supă: într-o oală acoperită adâncă de 8 litri, ceapa și ardeiul gras la foc mediu în ulei de măsline până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Crabi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pentru Legare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(recomandat: Sos A1)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga usturoiul, saut 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați roșii, bulion din moluște, vin roșu, suc de roșii, pește sau crustacee, buchetul de plante și sare și piper după gust. Aduceți la foc mic și gătiți, neacoperit, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Crustacee
Semințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Îndepărtați buchetul de plante. Gust și condimente corecte.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1
Adăugați peștele și gătiți, acoperit, până când peștele este doar gătit, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Adăugați moluștele aburite, carnea de crab și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Se încălzește doar până când creveții sunt fierți (doar 2-3 minute, până când sunt roz aprins). Nu gătiți prea mult.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1
Serviți în boluri mari, scoici incluse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se presară pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3
Serviți cu pâine franceză sau italiană crustă și un vin roșu robust. Aveți la dispoziție o mulțime de șervețele, câteva boluri suplimentare pentru scoici și biscuiți cu nuci și furculițe mici pentru crab.