New England Fish Chowder este o rețetă fără gluten și pescatariană, cu 18 porții. Acest fel principal are 194 de calorii, 13 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați unt, sare, sare și piper suplimentar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 35%. Rețete similare sunt New England Fish Chowder, New England Fish Chowder și New England Fish Chowder.
Instrucțiuni
1
Într-un ibric pentru supă, topește 1/4 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
2
Căleți ceapa până se înmoaie, dar nu se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cartofii, sare, piper și apă. Acoperiți cu pește. Se fierbe, acoperit, 25 de minute sau până când cartofii sunt fragezi la furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-o cratiță mare, încălziți laptele la foc mediu până când se formează bule în jurul cratiței. Se amestecă laptele evaporat și untul rămas; se adauga la amestecul de peste. Asezonați cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căpșuni La Picior
Bomboane De Caracatiță Brite
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pește. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Argyle Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.