Cioda de rosii bacon
Cioda de roșii cu bacon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,69 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59 g de proteine , 62 g de grăsimi și un total de 889 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cioara de porumb dulce, slănină și roșii , Cioara de slănină-cheeseburger și Cioara de porumb cu slănină .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați scurgerile.
În aceeași tigaie, topește untul. Se amestecă făina și nucșoara până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă roșiile. Reduce caldura; se amestecă cu smântână.
Se încălzește (nu se fierbe).
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Chowder funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Columbia Winery Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Chardonnay oferă arome strălucitoare de pere, mere și note de fructe tropicale care se extind până la palat. O aciditate echilibrată și notele dulci de stejar de vanilie integrate creează un Chardonnay elegant, care este distinct nord-vest.