Cioda de rosii bacon

Cioda de rosii bacon
Cioda de roșii cu bacon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,69 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59 g de proteine , 62 g de grăsimi și un total de 889 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cioara de porumb dulce, slănină și roșii , Cioara de slănină-cheeseburger și Cioara de porumb cu slănină .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați scurgerile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
În aceeași tigaie, topește untul. Se amestecă făina și nucșoara până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă roșiile. Reduce caldura; se amestecă cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se încălzește (nu se fierbe).
4
Adăugați slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chowder funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Columbia Winery Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Chardonnay oferă arome strălucitoare de pere, mere și note de fructe tropicale care se extind până la palat. O aciditate echilibrată și notele dulci de stejar de vanilie integrate creează un Chardonnay elegant, care este distinct nord-vest.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista