Cioda de cârnați germani

Cioda de cârnați germani
Rețeta Cioda de cârnați germani vă poate satisface pofta europeană în aproximativ 1 oră. Pentru 1,71 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 36 g de grăsimi și un total de 585 de calorii. Această rețetă servește 8. 85 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de varză, sare și piper, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum tigaia cu cârnați germani, pizza cu cârnați în stil german și caserola germană cu cartofi și cârnați.

Instrucțiuni

1
Puneți cuburile de bulion, ceapa, cartofii și varza într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină Feliată, Cu Vârfuri Verzi Cu Frunzețelină Feliată, Cu Vârfuri Verzi Cu Frunze
1 Linguriță Spice Islands® 100% Extract Pur De Vanilie Bourbon1 Linguriță Spice Islands® 100% Extract Pur De Vanilie Bourbon
Pâine Italiană (3/4 Inch Grosime), PrăjităPâine Italiană (3/4 Inch Grosime), Prăjită
4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat (aproximativ 1 Intreg)1/2 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat (aproximativ 1 Intreg)
2
Turnați suficientă apă pentru a acoperi legumele cu aproximativ 1 inch. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Adult)Cu Un Adult)
1 1/2 Linguriță De Scorțișoară De Saigon Măcinată Spice Islands®1 1/2 Linguriță De Scorțișoară De Saigon Măcinată Spice Islands®
3
Adăugați cârnații și gătiți încă 20 de minute. Reduceți focul la mic și adăugați brânza și laptele evaporat. Gătiți până când se încălzește și brânza este topită - nu lăsați supa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
8 Uncii De Pâine Albă Cu Textura Grosieră8 Uncii De Pâine Albă Cu Textura Grosieră
3 Linguri De Brânză Jack Cu Piper Mărunțit3 Linguri De Brânză Jack Cu Piper Mărunțit
țelină Feliată, Cu Vârfuri Verzi Cu Frunzețelină Feliată, Cu Vârfuri Verzi Cu Frunze
4
Luați de pe foc și serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chowder funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Un vin pe care l-ați putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista