Ciocolată și căpșuni umplute pâine prăjită franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați toastul francez umplut cu ciocolată și căpșuni. Pentru $1.16 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 277 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți pâine sandwich, brânză ricotta parțial degresată, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ciocolată Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu sirop de căpșuni, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele și vanilia. Pune deoparte.
Așezați 1 lingură de ricotta în centrul a 4 bucăți de pâine și întindeți ușor. Se acoperă cu aproximativ 6 felii de căpșuni și o linguriță de chipsuri de ciocolată. Acoperiți fiecare cu o altă bucată de pâine pentru a face un "sandwich".
Pulverizați o tigaie mare antiaderentă sau o tavă cu spray de gătit și preîncălziți. Îndepărtați cu grijă fiecare dintre "sandvișuri" în amestecul de ouă până când se umezește complet. Apoi așezați pe tigaie și gătiți la foc mediu timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până când exteriorul este maro auriu și centrul este cald și ciocolata este topită.
Transferați la locurile de servire. Se acoperă cu căpșunile rămase și se presară cu zahărul cofetarilor.