Ciocolată Roll-Out Cookie-Uri

Ciocolată Roll-Out Cookie-Uri
Cookie-urile cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă servește 60. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de unt, pudră de cacao, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolata Rola Cookie-Uri, Ciocolată Roll-Out Cookie-Uri, și Cookie-Uri Serioase: Cookie-Uri De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti primele 5 ingrediente si scortisoara, daca doriti, intr-un bol mediu. Se amestecă ciocolata într-un castron metalic așezat peste cratița cu apă clocotită până se topește și se omogenizează. Pune deoparte. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare la viteză medie până când este neted și cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați zahăr și bateți până când amestecul este palid și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Adăugați oul; bate până se omogenizează bine, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim și bateți în vanilie și ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică doar pentru a amesteca. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în jumătate. Formați fiecare jumătate în bilă și aplatizați în disc. Înfășurați discurile separat în plastic și răciți până când sunt ferme, cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
5
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de rulare.
6
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Lucrând cu 1 disc la un moment dat, întindeți aluatul între 2 foi de hârtie cerată la o grosime de 1/8 inch pentru fursecuri mai mici (2 inci) și grosime de 1/4 inci pentru fursecuri mai mari (3 până la 4 inci). Folosirea hârtiei cerate vă împiedică să adăugați prea multă făină, ceea ce va face prăjiturile dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
8
Folosind tăietori decorativi pentru prăjituri, tăiați fursecurile. Aluatul rece este mult mai ușor de lucrat. Dacă se încălzește în timp ce tăiați fursecurile, puneți hârtia cerată cu aluat și totul la congelator pentru aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
9
Folosiți o spatulă offset pentru a îndepărta excesul de aluat și transferați fursecurile pe foi de copt căptușite cu pergament, distanțate la 1 inch. Adunați resturi, întindeți aluatul și tăiați mai multe fursecuri, repetând până când se folosește tot aluatul. Dacă nu glazurați fursecurile, decorați cu stropi sau alte toppinguri de zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți 1 foaie la un moment dat până când cookie-urile sunt ferme deasupra și ușor mai întunecate în jurul marginilor, aproximativ 9 minute pentru cookie-urile mai mici și până la 12 minute pentru cookie-urile mai mari. Tapetați foile de copt cu pergament proaspăt, după cum este necesar. Se răcește complet pe raft. Decorați prăjiturile cu glazură regală, dacă doriți. Faceți înainte: cookie-urile pot fi făcute cu 4 zile înainte. Depozitați între foi de hârtie cerată în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista