Ciocolată Presărată Creme Brulee
Ciocolata reteta stropit Creme Brulee ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 565 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți smântână grea, gălbenușuri de ou, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Creme Brulee, și Ciocolata Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Într-o cratiță medie, încălziți smântâna, jumătate și jumătate și fasolea de vanilie la foc mediu doar până când ajunge la fierbere. Opriți imediat focul. Se lasă deoparte să se infuzeze timp de 10 minute. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu zahărul doar până când sunt combinate.
Amestecând constant, turnați treptat amestecul de cremă fierbinte. Se strecoară amestecul într-un ulcior pentru a-l netezi și pentru a îndepărta fasolea de vanilie.
Se toarnă amestecul în 4 până la 6 ramekine rezistente la cuptor și se aranjează într-o baie cu apă fierbinte.
Presărați cremele cu așchii de ciocolată.
Coaceți în centrul cuptorului până aproape setat, dar încă jiggly în centru, 30 până la 40 de minute. (Crema va termina de gătit pe măsură ce se răcește.)
Scoateți din Baia de apă și lăsați să se răcească 15 minute. Acoperiți bine fiecare ramekin cu folie de plastic, asigurându-vă că plasticul nu atinge suprafața cremei. La frigider cel puțin 2 ore sau până când este gata de servit. Când este gata de servit, preîncălziți un pui de carne la foarte fierbinte (sau aprindeți lanterna de bucătărie). Descoperă ramekins. Pentru a face acoperirea cu zahăr, turnați cât mai mult zahăr pe care îl puteți încadra pe partea de sus a 1 a cremelor.
Se toarnă zahărul rămas pe următoarea cremă. Repetați până când toate cremele sunt acoperite. Aruncați orice zahăr rămas.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt și fierbeți până când zahărul este topit și bine rumenit, aproximativ 2 minute.
Se lasă să se răcească cu 1 minut înainte de servire.