Ciocolată Neagră Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fudge de ciocolată neagră. Această rețetă face 9 porții cu 742 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână ciocolată, vanilie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Fudge De Nucă De Ciocolată Neagră, Ciocolată Neagră Cherry Fudge, și Kahluan și ciocolată neagră Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați lin o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu folie. Folie de unt ușor.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați jumătate și jumătate, zahăr, sirop de porumb și sare. Se amestecă ocazional la foc mare până se fierbe, aproximativ 3 minute. Cu o perie înmuiată în apă, ștergeți frecvent mărgele de sirop care se formează pe părțile laterale ale cratiței.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ciocolată dulce-amăruie și neîndulcită; amestecați ușor până când ciocolata se topește și amestecul începe să fiarbă, 3 până la 6 minute.
Introduceți un termometru pentru bomboane în amestec. Se fierbe, amestecând ocazional și spălând laturile tigaiei cu o perie umedă, până când amestecul ajunge la 235 (sau o picătură de bomboane spooned în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă), cu 30 până la 40 de minute mai mult.
Turnați imediat amestecul de fudge într-o tigaie cu margini de 10 x 15 inci. Dot cu 2 linguri de unt și vanilie.
Lăsați să stea netulburat până când un termometru introdus în centrul bomboanelor înregistrează 115 (tigaia este caldă la atingere), 20 până la 30 de minute. Cu o spatulă metalică largă, răzuiți amestecul înainte și înapoi în tigaie până când devine neted și lucios și începe să se îngroașe și să se îngroașe, dar este încă moale și maleabil, 4 până la 10 minute.
Adăugați nuci și amestecați suficient pentru a distribui.
Răzuiți fudge în tigaie căptușită cu folie.
Lăsați să stea până la atingere fermă, cel puțin 2 ore. Inversați tigaia pentru a elibera bomboane. Îndepărtați folia.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fudge în pătrate de 1 inch și serviți. Sau înfășurați fudge-ul netăiat etanș și păstrați-l la temperatura camerei până la 1 săptămână.