Ciocolată De Cafea" Graham " Crackers
Ciocolata cafea" Graham " biscuiti ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiti Graham Cu Ciocolata, Biscuiti Graham Cu Ciocolata, și Biscuiti Graham Cu Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina integrală de grâu, făina universală, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Puls pentru a combina.
Adăugați unt și pulsați până când untul are dimensiunea mazării, aproximativ 4 până la 6 impulsuri de o secundă.
Într-un castron mic, amestecați mierea, laptele, vanilia, pudra de cacao și pudra de espresso până se combină.
Se toarnă în robotul de bucătărie și se pulsează până când aluatul se reunește într-o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate, înfășurați în folie de plastic și lăsați să se răcească la frigider timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați rafturile cuptorului în partea de jos și în mijlocul cuptorului. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Rulați jumătate din aluat pe o suprafață bine făinată (aluatul va fi lipicios) până la grosimea de 1/8 inch.
Tăiați în dreptunghiuri de 4 pe 2 inci.
Transferați cookie-urile pe foi de copt. Folosiți un bețișor sau o scobitoare pentru a adăuga decorativ găuri în partea de sus a fursecurilor pentru a semăna cu biscuiții graham, dacă doriți.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc și se usucă deasupra, aproximativ 18 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-un raft pentru a termina răcirea.