Ciocolată Crocantă-Ghimbir Fudge

Ciocolată Crocantă-Ghimbir Fudge
Ciocolata crocanta-ghimbir Fudge ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată dulce-amărui, gingersnaps, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fursecuri Cu Ghimbir Cu Ciocolată Fudge, Fudge Crocant De Mentă, și Picături Crocante De Fudge.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci. Linia de jos a tigaie cu o bandă de folie de aluminiu sau hârtie cerată suficient de lung pentru a atârna peste 2 laturi de tigaie de aproximativ 2 inci. Ungeți folia sau hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
2
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați laptele condensat, ciocolata și ghimbirul proaspăt la foc mediu-mic până când ciocolata s-a topit și amestecul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă ghimbirul zdrobitsnaps și jumătate de ghimbir confiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
4
Întindeți amestecul uniform în tigaia pregătită și presărați deasupra cu ghimbirul confiat rămas. Se dă la frigider până se fixează complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Slăbiți părțile foliei din tigaie cu un cuțit. Ridicați fudge prin apucarea foliei, apoi transferați fudge pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Tăiați în 16 pătrate.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista