Ciocolată-cireșe Bombe cu sos de cireșe
Ciocolată-cireșe Bombe cu sos de cireșe este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 183 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, cocktail de suc de afine, kirsch și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciocolata Cherry Bombe, Ciocolata Cherry Bombe, și Cireșe dulci-ciocolată Bombe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați un vas de 1 1/2 litru cu folie de plastic, permițând foliei de plastic să se extindă peste marginea bolului.
Așezați vasul în congelator 10 minute. Apăsați cherry-vanilie iaurt în partea de jos și în sus părți ale castron; loc în congelator 30 minute sau până când firma. Turnati iaurtul de ciocolata in centrul bolului, apasand ferm. Acoperiți cu folie de plastic; înghețați cel puțin 4 ore.
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică; amestecați sucul. Se aduce la fierbere; gatiti 2 minute sau pana cand sosul este gros si bulbuc, amestecand cu un tel. Se amestecă cireșele.
Descoperi și inversa bombe pe un platou, și scoateți folie de plastic.
Adăugați kirsch la amestecul de cireșe (nu amestecați) și gătiți la foc mic până se încălzește. Aprindeți cu un meci lung. Se toarnă cu grijă peste bombe; permite flăcările să moară în jos.