Ciocolată Caldă Mexicană Condimentată
Rețeta de ciocolată caldă mexicană condimentată este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această băutură are 321 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați Ciocolata germană a lui baker, topping cu bici rece, qt. lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciocolată Caldă Condimentată Mexicană, Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Condimentată, și Mexican Condimentat Ciocolata Neagra Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă laptele, ciocolata și scorțișoara în cratiță; gatiti la foc mediu pana cand ciocolata este complet topita si amestecul ajunge sa fiarba, amestecand constant.
Se toarnă uniform în 4 căni sau căni.
Completați fiecare cu 1 lingură. din toppingul biciuit.
Serviți fiecare cu 1 băț de scorțișoară înmuiat în ciocolată (vezi vârful), dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.