Ciocolată Caldă Cu Trufe

Ciocolată Caldă Cu Trufe
Ciocolata caldă cu trufe este o fără gluten băutură. O porție conține 596 calorii, 12g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de mentă, praf de espresso instant, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri, Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, și Înțelepciunea pură a ciocolatei: 5 beneficii reale pentru sănătate ale ciocolatei negre + gustările sănătoase de trufe de ciocolată ale Alisei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți laptele la foc mediu până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc; se amestecă ciocolata, zahărul brun, pudra de espresso, vanilia și sarea până se omogenizează. Reveniți la foc; gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă în cani; top cu aroma dorită de frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
4
Pentru a pregăti frisca dulce de leche: într-o tigaie grea, topiți zahărul până devine auriu. Se amestecă treptat smântâna; gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se transferă într-un castron mic; se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Frișcă de ciocolată: într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați sirop de ciocolată; bateți până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
8
Frișcă de mentă: într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
MentăMentă
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați zahăr și extrageți; bateți până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10
Garnisiți cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
11
Frisca de cafea: într-un castron mic, bateți smântâna și pudra de espresso până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați zahăr; bateți până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
13
Garnisiți cu boabe de cafea, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
14
Frișcă irlandeză: într-un castron mic, bateți smântâna și lichiorul până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
(din Cutie)(din Cutie)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista