Ciocolată Brânză Fudge
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 828 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă $1.21 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 49 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de brânză velveeta, pudră de cacao, zahăr pentru cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fudge Cu Brânză De Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Ciocolată Fudge Cupcakes umplut cu ciocolată Fudge Cookie Bar și bezea bezea glazura, și Înghețată Cu Brânză De Capră Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor partea inferioară a unei tigaie pătrată de 9 x 2 inci cu un spray antiaderent.
Într-o cratiță la foc mediu, topiți brânza și untul împreună, amestecând constant până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se adaugă vanilia și nucile.
Într-un castron mare cerne împreună zahăr și cacao.
Se toarnă amestecul de brânză în amestecul de zahăr și cacao și se amestecă până se amestecă complet. Bomboanele vor fi foarte rigide.
Folosind mâinile, scoateți bomboanele din castron și apăsați uniform și ferm în tigaie. Din cauza cantității de unt din această rețetă, bateți partea superioară a bomboanelor cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.
Puneți tigaia în frigider până când bomboanele sunt ferme.
Pentru a servi bomboane, tăiate în pătrate.