Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Chocolate Bao. O porție conține 263 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, făină, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Chifle bao prăjite la abur (Sheng Jian bao), Chifle Bao Aburite (Bao Chinezesc Pufos), și Neglijent Bao.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru starterul bao: într-un bol mare de amestecare, combinați făina, apa, zahărul și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Lăsați să stea până se umflă și are bule la suprafață, aproximativ 20 de minute.
4
Pentru sosul de ciocolată: într-un castron mediu, amestecați chipsurile, untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De Fudge
Vanilie
Unt
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați vasul peste o cratiță cu apă care abia fierbe și amestecați până când ciocolata s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
6
Bateți în cremă până când amestecul este neted. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Pentru bao de ciocolată: într-un castron mare, amestecați ambele făinuri, pudra de cacao, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Ciocolata
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Adăugați amestecul de făină și uleiul la starter și amestecați împreună adăugând treptat 1/2 cană de apă la temperatura camerei. Nu mai adăugați apă odată ce aluatul s-a reunit suficient pentru a frământa manual. Aruncați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când aveți un aluat neted, satinat, 3 până la 4 minute. Întoarceți aluatul în castron și acoperiți bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
9
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
10
Pulverizați un abur din oțel inoxidabil cu spray de gătit cu ulei vegetal. Folosiți-vă mâinile pentru a rula aluatul într-un buștean lung, de aproximativ 2 inci lățime și 12 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Aluat
Rola
11
Tăiați jurnalul în 12 bucăți egale.
12
Așezați câteva chipsuri de ciocolată în centrul fiecărei bucăți de aluat și întindeți aluatul în jurul chipsurilor, ciupind un capăt pentru a forma o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Cartofi Prăjiți
Aluat
13
Așezați mingea cu cusătura în jos pe un pătrat de hârtie de ceară. Continuați cu bucățile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
14
Coborâți ușor bao în loturi într-un abur pregătit. Aburiți timp de 10 minute, apoi îndepărtați cu grijă și lăsați să se răcească sub un prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
15
Serviți cald cu sos de ciocolată pentru scufundare.