Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni

Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni
Ardeii roșii umpluți vegetarieni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 368 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, parmezan, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei Grași Mexicani La Grătar Vegetarieni, Ardei grași umpluți vegetarieni cu sos proaspăt de roșii, și Rețetă De Ardei Grași Umpluți Vegetarieni Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă sărată generos la fierbere la foc mare.Între timp, încălziți uleiul măsurat într-o cratiță mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.Creșteți focul la mediu, adăugați dovleceii și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste in unele pete si inca crocant-fraged, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați pasta de roșii, amestecați pentru a combina și gătiți până când aroma crudă a fiert, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
4
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.Când apa fierbe, adăugați cuscusul și gătiți până la al dente, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se scurge într-o strecurătoare cu ochiuri fine și apoi se clătește sub apă rece până se răcește. Scuturați orice exces de apă și lăsați cuscusul să se scurgă în strecurătoarea din chiuvetă în timp ce pregătiți ardeii, cel puțin 10 minute.Folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia un cerc larg în jurul fiecărei tulpini de ardei gras (cum ar fi atunci când sculptați un jack-o'-lantern), astfel încât să ajungeți cu un capac care poate fi înlocuit după ce ați umplut ardeii; aveți grijă să nu înțepați sau să rupeți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CuscusCuscus
ArdeiArdei
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
CuțitCuțit
6
Îndepărtați și aruncați orice semințe și membrane din capac și din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
7
Ungeți interiorul ardeilor cu ulei și condimentați Generos interiorul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ArdeiArdei
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Transferați cuscusul scurs într-un castron mare; adăugați amestecul rezervat de ceapă-dovlecei, brânzeturi și busuioc; și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Împărțiți uniform umplutura între ardei. Înlocuiți capacele și apăsați fiecare capac în umplutură. Străpungeți 3 scobitori prin fiecare capac și scoateți părțile laterale ale ardeiului pentru a fixa capacele în timp ce sunteți pe grătar. Se lasă deoparte până se pregătește la grătar. (Dacă umpleți ardeii cu mai mult de 30 de minute înainte de grătar, acoperiți-i și refrigerați-i până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CuscusCuscus
UmpluturăUmplutură
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
ArdeiArdei
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
9
Lăsați ardeii să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de grătar, astfel încât să gătească mai repede și mai uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
10
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Așezați ardeii umpluți pe părțile lor și închideți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Rulați fiecare ardei un sfert de tură la fiecare 7 minute pentru a găti toate cele patru părți. Ardeii se termină odată ce umplutura este fierbinte, cojile sunt bine carbonizate, iar carnea este moale la atingere, aproximativ 30 de minute Timp total de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PiperPiper
RolaRola
13
Scoateți ardeii într-un platou de servire, lăsați să se răcească 5 minute și îndepărtați scobitorii. Dacă serviți ca garnitură, tăiați ardeii în jumătate pe verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista