Ciocolată Angel Food și Parfait de Zmeură
Chocolate Angel Food și Parfait de zmeură necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 580 de calorii, 9 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 4,3 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână prăjitură cu ciocolată îngerată, ciocolată amăruie, zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor este destul de prost. Încercați Torte cu ciocolată și zmeură, prăjitură cu zmeură și ciocolată și Cupcakes cu zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un mixer de mână, amestecați smântâna, zahărul, pudra de cacao și vanilia până se formează vârfuri tari, păstrați-le la rece.
Așezați câteva cuburi de prăjitură cu mâncare de îngeri în fundul a 4 pahare de parfait și stropiți cu 1 linguriță de framboise. Deasupra cu cateva linguri de crema de ciocolata, cateva linguri de zmeura si o ciocolata rasa. Repetați pentru a face 4 straturi care se termină cu crema de ciocolată.
Se orneaza cu cateva zmeura si ciocolata rasa.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Parfaitul funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.