Ciocolată Albă-Tartă Cu Fructe
Ciocolata alba-Tarta cu fructe ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 30 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de foietaj, căpșuni, kiwi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Fructe De Ciocolata Alba, Tartă Cu Fructe De Ciocolată Albă De Cinci Stele, și Tartă cu nuci de ciocolată cu fructe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 30 min. Desfaceți patiseria pe suprafața ușor făinată.
Rulați în dreptunghi de 14x10 inci.
Așezați pe o foaie mare de copt fără grăsime.
Ungeți marginile de patiserie cu apă. Îndoiți marginea de patiserie de 1/2 inch pe toate părțile pentru a forma janta; apăsați ferm pentru a fixa. Pierce patiserie cu furculiță.
Coaceți 15 min. sau până se rumenesc. (După 10 min., rupeți ușor orice bule mari de aer din patiserie cu furculița.) Se răcește pe grătar.
Cuptor cu microunde 5 oz. ciocolată albă și jumătate și jumătate în castron mare cu microunde pe mare 2 min. sau până când ciocolata albă este aproape topită; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Se întinde pe patiserie; deasupra cu fructe. Topiți ciocolata rămasă conform instrucțiunilor pe pkg.; stropiți peste desert. Dați la frigider 1 oră sau până când este gata de servit.
Tăiați în 12 dreptunghiuri. Păstrați restul de tartă la frigider.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.