Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Parfaiturile cu ciocolată albă și trestie de bomboane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 336 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de gălbenușuri de ou, extract de vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Parfaiturile de trestie de bomboane , trufele de trestie de bomboane de ciocolata alba si prajitura de ciocolata alba cu trestie de bomboane sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Adăugați treptat 1 cană de smântână grea pentru frișcă și lapte. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Reduce caldura; gatiti si amestecati cu un tel de sarma inca 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane Zdrobite Fin, împărțite
Bastoane De Bomboane Suplimentare
Bastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Bastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
1/3 Cană Fursecuri Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se ia de pe foc.
3
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Se aduce la fierbere blând; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc; se amestecă ciocolata albă până se topește. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
5
Transferați într-un castron mare. Se răcește la temperatura camerei fără a se amesteca. Apăsați hârtie cerată pe suprafața budincii; da la frigider pana se raceste.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un castron mic, bateți smântâna rămasă până când începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați zahăr de cofetă și extract de mentă; bate pana se formeaza varfuri moi. Încorporați 2 linguri de bomboane zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Suc Alb De Afine
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
8
În fiecare dintre cele opt feluri de desert, puneți un strat de 1/4 de cană de budincă și 2 lingurițe de bomboane zdrobite și firimituri de prăjituri. Acoperiți cu frișcă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Parfait. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "