Ciocolata Unt De Arahide Cupa Inghetata
Ciocolata unt de arahide Cupa inghetata este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 580 calorii, 17g de proteine, și 45g de grăsime. 144 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, ciocolată, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jumătate și jumătate, untul de arahide, zahărul, sarea și vanilia în blender. Se amestecă până se omogenizează, apoi se transferă într-un recipient etanș și se răcește timp de 3 ore sau până când este foarte rece.
Baza putinei în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Se transferă într-un recipient etanș, se amestecă cupe de unt de arahide congelate și se răcește în congelator.
Combinați siropul de porumb, zahărul, apa, uleiul, Ciocolata, Pudra de cacao și sarea într-o cratiță cu fundul greu. Gatiti amestecul la foc foarte mic pana cand ciocolata este topita, zaharul este complet dizolvat si toate ingredientele sunt complet incorporate. Se răcește sosul de ciocolată până când este suficient de cald pentru a se turna liber dintr-o lingură.
Preluați înghețata cu unt de arahide din congelator. Lucrând foarte repede, pliați sosul de ciocolată în înghețată cu o lingură mare sau o spatulă de cauciuc. Îndoiți - nu amestecați-înghețată doar până când se distribuie vârtejul. Reveniți imediat la cea mai rece parte a congelatorului și răciți până când este ferm, cel puțin 3 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "