Ciocolata-Unt De Arahide Baruri
Ciocolata-unt de arahide Baruri ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 179 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de canolan, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 36 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 baruri), Unt De Arahide Ciocolata Chip Nutter Unt Baruri, și Ciocolata Unt De Arahide Baruri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 2 minute).
Adăugați unt de arahide, bătând bine. Bateți în ou și albus de ou.
Se cântărește sau se toarnă ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând cu un bici. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt de arahide, bătând până se amestecă (aluatul va fi gros).
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie metalică de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 26 până la 28 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Așezați ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă ușor fierbinte; topiți chipsurile de ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Întindeți ciocolata uniform deasupra. Se răcește complet pe un suport de sârmă.