Ciocolata Tom Degetul Mare Baruri
Batoanele cu ciocolată Tom Thumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 273 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de sare, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sub degetul mare(imprimare) cookie-uri, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Batoane energizante cu fistic cu ciocolată dublă cu cinci ingrediente {copycat Lara Bars}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mediu; se amestecă împreună scurtarea, zahărul alb, 1/2 cană zahăr brun și gălbenușurile de ou. Se amestecă apă și vanilie. Într-un castron separat, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Combinați cu amestecul de ouă și zahăr; se amestecă bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Apăsați în partea inferioară a tăvii pregătite.
Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 cană de zahăr brun, continuând să bateți până când albii formează vârfuri rigide.
Întindeți bezea deasupra bazei, acoperind complet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când bezea a crescut și de culoare maro deschis, aproximativ 15 până la 20 de minute. Lăsați să se răcească înainte de a tăia în bare.