Ciocolata Pecan Bourbon Tort

Ciocolata Pecan Bourbon Tort
Reteta Ciocolata Pecan Bourbon tort ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 16 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 261 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți lapte de unt, zahăr pudră, vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Bourbon Cu Ciocolată Pecan (Cu Conținut Scăzut De Grăsimi!), Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura, și Tort cu strat de Bourbon cu Ganache Bourbon și cremă de unt cu ciocolată cu lapte.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și făină 10-inch înger tort alimentar (tub) pan sau 12-Cupa canelat tub tort pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar îngerTort Alimentar înger
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
În castron mare, bate toate ingredientele tort, cu excepția nuci pecan cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate la viteză mare 3 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 60 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-o cratiță de 2 litri, topiți 1 uncie de ciocolată și 1 linguriță de unt la foc mic, amestecând ocazional. Se amestecă zahărul pudră și apa până se omogenizează și suficient de subțire pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Tort răcit cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista