Ciocolata muiată unt de arahide S ' mores

Ciocolata muiată unt de arahide S ' mores
Ciocolata muiată unt de arahide S ' mores ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 671 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați marshmallows, răspândire de ciocolată-alune, pătrate graham cracker și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Fursecuri Cu Unt De Arahide Înmuiate În Ciocolată, Bile De Unt De Arahide Înmuiate În Ciocolată, și Popsicles Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 2 frigarui metalice
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Întindeți o păpușă generoasă de unt de arahide pe o parte a 8 dintre pătratele de cracker, apoi întindeți ciocolata-alune întinsă pe o parte a celorlalte 8 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru LegarePentru Legare
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Infilați marshmallows pe 2 frigarui metalice și prăjiți cu grijă peste o flacără pe plita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
5
Așezați 1 marshmallow prăjită pe fiecare dintre biscuiții graham acoperiți cu unt de arahide. Acoperiți cu biscuiții acoperiți cu ciocolată și sandvișul împreună ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru LegarePentru Legare
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Topiți coaja albă de migdale și ciocolata cu lapte în boluri separate de sticlă așezate peste apă care fierbe. Se lasă deoparte să se răcească, amestecând ocazional pentru a menține ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Când toppingurile sunt la temperatura camerei, înmuiați unul câte unul jumătate din sandvișuri în ciocolata albă, permițând scurgerea oricărui exces. Lucrați rapid, apoi adăugați orice stropi sau toppinguri pe care doriți să le utilizați. Repetați cu restul de 4 sandvișuri, scufundându-le în ciocolata cu lapte și terminând cu toppingurile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
8
Se pune la frigider cel puțin 30 de minute. Apoi puteți păstra s ' mores la temperatura camerei sau la frigider până când sunteți gata de servit!

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Smores. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista