Ciocolata Fudge Negrese
Ciocolata Fudge negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 367 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Negrese dulci și sărate: negrese cu ciocolată neagră cu Dulce de Leche, O Tigaie Negrese (Triple-Ciocolata Fudge Negrese), și Ciocolata Fudge Negrese.
Instrucțiuni
Pătrățele de ciocolată cu microunde într-un bol sigur cu microunde la mediu (50% putere) 1 1/2 minute, amestecând la intervale de 30 de secunde până la topire. Se amestecă până se omogenizează.
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se amestecă.
Adăugați făină, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Se amestecă bucățele de vanilie și ciocolată.
Întindeți aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește complet pe suportul de sârmă.
Brownies Praline-Pecan: pregătiți și coaceți Brownies de ciocolată Fudge conform instrucțiunilor; se răcește complet.
Întindeți brownies netăiate uniform cu glazură de ciocolată; presărați uniform cu 2 căni de nuci pecan praline tocate grosier.
Caramel-nucă de cocos - Pecan negrese: pregătiți aluat pentru Ciocolata Fudge negrese ca regia; răspândirea aluat într-o tigaie unsa si presarata cu faina 13-x 9-inch.
Presărați aluatul uniform cu 2 căni de nucă de cocos îndulcită, 1 pachet (12 uncii) de ciocolată semidulce și 1 1/2 căni de nuci pecan tocate.
Stropiți uniform cu 1 (14 uncii) poate îndulcit lapte condensat.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până se rumenesc și centrul este setat. Face 32 negrese. Prep: 20 min.,
Presărați 1/2 cană de nuci pecan prăjite, tocate uniform pe fundul fiecăruia dintre cele 2 tigăi cu formă de arc unsă și făinată de 9 inci. Pregătiți aluatul de ciocolată Fudge Brownie conform instrucțiunilor. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, întinzându-se peste pecanele tocate.
Bateți 4 (8 uncii) pachete de cremă de brânză înmuiată la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați 1 3/4 căni de zahăr, bătând până la amestec.
Adăugați 7 ouă mari, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 2 lingurițe extract de vanilie. Împărțiți amestecul de brânză cremă uniform între fiecare tigaie, întinzându-se peste aluatul de brownie.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute sau până când este setat.
Scoateți din cuptor; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Răspândiți partea superioară a fiecărui cheesecake răcit cu 1 rețetă glazură de ciocolată; acoperiți și răciți 8 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigailor înainte de servire.
Garnisiți, dacă doriți, cu crenguțe proaspete de mentă și căpșuni feliate. Face 2 (9-inch) cheesecakes. Prep: 30 min.;
Coace: 1 oră., 15 min.; Chill: 8 ore.
Notă: am acoperit fiecare cheesecake cu 1 rețetă completă de glazură de ciocolată. Pentru un strat mai subțire de ciocolată deasupra, împărțiți 1 rețetă de glazură între cele două prăjituri.
Mentă Brownie Tarte: pregătiți aluat pentru Ciocolata Fudge negrese ca regia. Împărțiți aluatul uniform între 2 tigăi de tartă de 9 inci unse și făinoase, cu funduri detașabile.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Bateți 1/2 cană de unt înmuiat la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat 1 pachet (16 uncii) zahăr pudră alternativ cu 1/3 cană lapte, bătând la viteză mică după fiecare adăugare. Se amestecă 1/4 linguriță ulei de mentă. Împărțiți amestecul de unt între fiecare tartă, răspândind uniform pe brownies răcite în tigăi; acoperiți și răciți 1 oră sau până când este ferm. Împărțiți 1 rețetă glazură de ciocolată uniform între fiecare tartă, răspândind peste amestecul de unt răcit în tigăi.
Presărați 1/2 cană de bomboane de mentă zdrobite în jurul marginii exterioare a fiecărei tarte. Mărci 2 (9-inch) tarte. Prep: 30 min.,
Coace: 20 min., Chill: 1 oră.