Ciocolata Fierbinte Tamale
Ciocolata fierbinte Tamale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 538 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de cacao, sare, mucegai de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Salată De Pui Fierbinte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați untul și făina în vasul unui mixer de suport. Setați mixerul la viteză medie și amestecați doar până când este combinat.
Adăugați restul ingredientelor uscate; făină de migdale, pudră de cacao, sare, zahăr, pudră de chili ancho.
Adăugați oul și amestecați doar până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți aluatul din castron și puneți-l într-un disc. Folosiți un sucitor pentru a rula aluatul cu grosimea de aproximativ 1/4 inci. Folosiți un cuțit pentru a tăia un pătrat de dimensiunea matriței. Apăsați aluatul în matriță. Asigurați-vă că apăsați ferm, astfel încât impresiile matriței să fie transferate pe aluat.
Scoateți aluatul și puneți-l pe o foaie de hârtie pergament căptușită.
Dacă nu doriți să faceți o matriță, puteți utiliza și tăietori de cookie-uri. Pentru a face acest lucru, rotiți aluatul la dimensiunea dorită pe o suprafață de lucru ușor înmuiată. Apăsați tăietorii de prăjituri în aluat. Ridicați tăietorul și așezați prăjiturile pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
![Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.