Ciocolata explozie Cheesecake necesită aproximativ 10 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 1260 calorii, 15g de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1326 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, sirop de caramel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Ciocolata Explozie Cheesecake, Ciocolată Explozie Cookie-Uri, și Ciocolata Explozie (Boston Pizza Imitator).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru crustă: într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați untul topit, amestecând pentru a combina. Apăsați crusta în partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Coaceți timp de 6 minute; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru stratul de ciocolată: folosind un cazan dublu, topiți ciocolata și untul (sau cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare, până când ciocolata este topită și netedă, aproximativ 1 1/2 minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor Cu Microunde
6
Bateți zahărul, ouăle și făina până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se toarnă în fundul crustei răcite și se coace timp de 15 minute; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Întindeți uniform toppingul de caramel peste stratul de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Ciocolata
Kilograme De Mure (aproximativ
2
Tăiați aluatul de biscuiți transversal în felii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat Cookie
3
Așezați feliile într-un strat uniform peste caramel, apăsând ușor împreună pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
4
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Bateți ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți vanilia și făina până se combină. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se toarnă amestecul peste stratul de aluat pentru biscuiți și se coace până când tortul este crăpat și rumenit în jurul marginii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat Cookie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din cuptor și rulați ușor un cuțit în jurul marginilor pentru a elibera crusta de pe părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Cuptor
Tigaie
7
Lăsați să se răcească complet.
8
Pentru ganache: folosind un cazan dublu, combinați ciocolata și smântâna și topiți (sau cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare, până când ciocolata este topită și netedă, aproximativ 1 minut în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor Cu Microunde
9
Se întinde peste cheesecake-ul răcit. Se da la frigider cel putin 8 ore inainte de servire.