Ciocolata-Espresso oale de Cr cca

Ciocolata-Espresso oale de Cr cca
Vase de ciocolată-Espresso de Cr Crumpulme ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 92 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, ouă, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolata-Espresso oale de Cr cca, Oale espresso de ciocolată de Cr cca, și Oale de Cr Pcormme cu ciocolată, Chile și Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă la adâncimea de 1 inch în partea de jos a unui cazan dublu la foc mediu; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Bateți împreună primele 6 ingrediente în partea de sus a cazanului dublu; bateți în ciocolată. Gatiti, amestecand constant, 15 minute sau pana cand amestecul ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
3
Amestecul va continua să se îngroașe pe măsură ce se răcește.)
4
Scoateți din căldură și răciți 10 minute. Puneți lingura în cești de demitasse, espresso sau ceai. Acoperiți și răciți 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CeaiCeai
5
Se serveste cu topping-uri dorite.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista