Ciocolata Earl Grey Trufe

Ciocolata Earl Grey Trufe
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Trufele de ciocolată Earl Grey ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 34. 232 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, pudră de cacao cu proces olandez, frunze de ceai earl grey și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciocolata Earl Grey Trufe, Trufe De Ciocolată Green Earl Grey, și Cupcakes Earl Grey Cu Cremă De Unt Earl Grey Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți smântâna și untul la fiert într-o cratiță mică și grea și amestecați frunzele de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 5 minute.
3
Între timp, măcinați fin ciocolata într-un robot de bucătărie și transferați-o într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Se toarnă smântâna printr-o sită cu ochiuri fine pe ciocolată, apăsând și aruncând frunzele de ceai, apoi se bate până se omogenizează. Se răcește ganache, acoperit, până la fermitate, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BatetiBateti
5
Lingurați lingurițele de ganache pe o foaie de copt. Puneți cacao într-un castron, apoi pudrați ușor palmele cu el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Rulați fiecare bucată de ganache într-o minge (spălați-vă mâinile și roșiți-le pe măsură ce devin lipicioase). Aruncați mai multe bile la un moment dat în castron de cacao și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați ca acoperit într-un recipient etanș, separând straturile cu hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1
* Trufele pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și refrigerate sau cu 1 lună înainte și congelate într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții34
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista