Ciocolata Cu Unt De Arahide Cheesecake
Această rețetă face 12 porții cu 513 calorii, 13g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciocolata Unt De Arahide Ceașcă Cheesecake, Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Ciocolata Cu Unt De Arahide Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde, topiți untul și ciocolata neîndulcită; se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul brun și ouăle până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute. Bateți în amestec de ciocolată și vanilie.
Combinați făina și praful de copt; adăugați treptat la bătut și amestecați bine. Se amestecă ciocolata tocată.
Întindeți 1 cană într-un 9-in uns. tigaie cu formă de primăvară. Acoperiți și refrigerați aluatul rămas.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 17-19 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 5 minute; se pune la congelator timp de 15 minute.
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți untul de arahide, crema de brânză și zahărul brun până se omogenizează.
Adăugați ouă și smântână; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate.
Întindeți aluatul de brownie rămas aproximativ 1-1 / 2 în. ridicat în jurul părți de pan, de etanșare la copt crusta.
Se toarnă umplutura în centru.
Coaceți la 350 de minute pentru 45 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Pentru topping, combinați smântâna și zahărul; se întinde pe umplutură până la 3/4 in. de margini. Întoarceți cheesecake-ul la cuptor; opriți cuptorul și lăsați să stea 5 minute. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul tigaie pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.
Stropiți cu ciocolată topită. Refrigerați resturile.