Ciocolata Chubbies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Chubbies de ciocolată. Această rețetă servește 24. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, sare de mare, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2485 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Ciocolata Chubbies, Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, și Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F. Liniați două tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Aduceți 1 inch de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mic.
Puneți untul într-un vas larg, rezistent la căldură și topiți untul peste apa fierbinte din cratiță.
Adăugați ciocolata semidulce și neîndulcită, amestecând des, până se topește și amestecul este neted.
Scoateți vasul de pe foc și lăsați să stea, amestecând ocazional, până se răcește ușor, dar încă cald, aproximativ 5 minute.
Cernem făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu. Bateți ouăle în vasul unui mixer cu suport rezistent prevăzut cu accesoriul pentru Tel la viteză medie-mare până când ouăle sunt spumoase și ușor îngroșate, aproximativ 30 de secunde. Măriți viteza la mare și adăugați treptat zahărul, apoi vanilia. Bateți până când ouăle sunt foarte groase și galben pal, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la mediu și bateți în ciocolata călduță, asigurându-vă că este complet încorporată. Treceți la accesoriul paletei și reduceți viteza mixerului la minim. Adăugați treptat amestecul de făină.
Scoateți vasul din mixer. Folosind o lingură de lemn, amestecați chipsurile de ciocolată, nucile pecan și nucile, asigurându-vă că ingredientele groase sunt distribuite uniform în partea de jos a bolului. Aluatul va fi oarecum moale.
Folosind o lingură de înghețată de 2 inci, porționați aluatul pe tigăile pregătite, așezând fursecurile la o distanță de aproximativ 1 1/2 inci.
Coaceți prăjiturile imediat-dacă așteptați, nu vor fi strălucitoare după coacere.
Coaceți, schimbând poziția tigăilor de sus în jos și din față în spate cam la jumătatea coacerii, până când cookie-urile sunt așezate în jurul marginilor (dacă ridicați un cookie din tigaie, marginile ar trebui să se elibereze ușor, chiar dacă Centrul cookie-ului pare subdosat), 17 până la 20 de minute. Nu exagerați. Se răcește complet pe tigăile de copt. Notă: cookie-urile pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei, cu straturile separate de hârtie pergament, timp de până la 3 zile.)