Ciocolata-Caramel Cafe Au Lait

Ciocolata-Caramel Cafe Au Lait
Ciocolata-Caramel Cafe au Lait este un fără gluten rețetă cu 3 porții. Această garnitură are 112 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sirop cu aromă de ciocolată, puternic cafea, sirop și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-uri de ciocolată Kahlua cu glazură Cafe au Lait, Caf CCA. au lait Crema, și Cafe Au Lait Budinca.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând continuu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
3
Se toarnă 3/4 cană de cafea preparată în fiecare cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea PreparatăCafea Preparată
4
Adăugați 1/4 cană amestec de lapte în fiecare cană, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Se servește fierbinte.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista