Ciocolata-Caramel Cafe Au Lait
Ciocolata-Caramel Cafe au Lait este un fără gluten rețetă cu 3 porții. Această garnitură are 112 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sirop cu aromă de ciocolată, puternic cafea, sirop și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-uri de ciocolată Kahlua cu glazură Cafe au Lait, Caf CCA. au lait Crema, și Cafe Au Lait Budinca.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se toarnă 3/4 cană de cafea preparată în fiecare cană.
Adăugați 1/4 cană amestec de lapte în fiecare cană, amestecând bine.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Salneval Albarino cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
De culoare paie deschisă, nasul acestui Albari Ucroko este seducător cu miere, pere și fructe tropicale și o ușoară componentă minerală. Este plin de spirit andzesty cu citrice și arome florale în gură, dar este rotund și moale, în același timp time.It se potrivește perfect cu fructe de mare proaspete și crustacee; este un acompaniament ideal pentru bucătăria asiatică sărată și picantă; și este, de asemenea, excelent ca vin de cocktail. Iubitorii de mâncare cu adevărat aventuroși își vor uimi și inspira prietenii servind-o cu asocierea puțin probabilă, dar fantastică a coastelor tradiționale la grătar cu un sos dulce, ușor picant, pe bază de roșii.