Ciocolata Bunny Fundul Tort
Ciocolata Bunny fundul tort este un fără lactate desert. O porție conține 368 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri cu mâncare al diavolului, nucă de cocos, marshmallow și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bunny Fundul Tort, Iepurasul Fundul Prajiturele, și Tort De Iepuraș De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți 1 vas rezistent la cuptor de 1/2 litru (8 inci deasupra) cu scurtare; înveliți cu făină (nu folosiți spray de gătit). Ungeți ușor 3 căni de briose într-o tigaie de briose de dimensiuni obișnuite.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă aluatul de tort în 3 căni de briose, umplând două treimi.
Se toarnă aluatul rămas în castron de 1 1/2 litru.
Coaceți cupcakes 17 până la 21 de minute, castron 47 până la 53 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din cupele și bolul pentru brioșe; așezați laturile rotunjite în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, tăiați vârfurile rotunjite de prăjituri.
Puneți toate, cu excepția a 2 linguri de glazură, într-un castron mare.
Adăugați culoarea roșie a alimentelor în castron pentru a obține culoarea roz dorită.
Așezați tortul bolului pe tava tăiată cu fața în jos; întindeți 1/3 cană glazură peste tort. Utilizați glazura pentru a adera cupcakes la tort castron pentru picioare și coada de iepuras. Folosiți scobitori dacă este necesar.
Așezați jumătățile de marshmallow, tăiate cu părțile în jos, pe vârfurile a 2 cupcakes pentru a face tocuri de picioare.
Întindeți un strat subțire de glazură peste partea și partea superioară a tortului pentru a sigila firimiturile. Congelați tortul 30 până la 45 de minute pentru a seta glazura.
Întindeți glazura rămasă peste tort, folosind 2 linguri de glazură albă rezervate pentru a îngheța coada de iepuraș.
Se presară cu nucă de cocos; apăsați ușor pentru a adera. Înconjurați iepurașul cu cookie-uri de ciocolată zdrobite. Folosiți sucitorul pentru a apăsa bomboanele de căpșuni în 2 dreptunghiuri mari.
Tăiați 2 ovale mari și 6 cercuri mici din bomboane. Apăsați pe fundul picioarelor de iepuraș, folosind glazură, dacă este necesar.
Rulați gustare de fructe pentru a face forme de morcov.
Tăiați bomboanele verzi Acre în jumătate transversal; apăsați în capătul mare al fiecărui morcov pentru a face verdeață pe morcov.
Tăiați urechile din hârtie de construcție; înfășurați capetele care vor fi introduse în tort cu folie alimentară din plastic. Introduceți în tort.
Îndepărtați urechile, folia de plastic și scobitorii înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.