Cină de cotlet de porc și orez
Cina de cotlet de porc și orez ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 454 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,25 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați unt, apă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este destul de bun. Cina cotlet de porc cu orez și legume , Cina cotlet de porc și Cina cotlet de porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, rumeniți cotletele de porc în unt; asezonați cu sare și piper dacă doriți.
Scoateți din tigaie și lăsați deoparte. Rezervați 2 linguri de picurare; se adauga orezul, ceapa si usturoiul.
Amesteca bine. Se amestecă supa, apa, brânza, piper și sarea.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; aranjați cotletele peste amestecul de orez. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 oră; descoperă și coace încă 15 minute sau până când orezul este fraged și sucul de porc curge limpede.